Skip to content

Evenementen

TOEKOMSTIG


VOLTOOID

Quatertemper avond – 21 december 2019

LibertLibert organiseert bij de start van ieder seizoen een Quatertemper-avond. Een debat, een lezing, een voorstelling, die steeds aanzet tot nadenken. Niks belerend, maar een uitnodiging.

Quatertemper-Avond I: Panelgesprek over donorschap, donorkinderen, donorouders en donorrelaties. 


Par Hasard II

Tijdens de Gentse Feesten (27 juli) nodigt ‘Par Hasard’ (Mira Bryssinck, Laura Vroom en Fred Libert) andere makers, performers en muzikanten uit om een work-in-progress te delen met een publiek. Na een eerste succesvolle editie van Par Hasard in december 2018 in Nest, werken we nu samen met Klein Venijn. Het belooft opnieuw een creatieve, inspirerende en gewoonweg gezellige avond te worden.

Links: 1

Par Hasard I

Op 11 december 2018 nodigden theatermakers Mira Bryssinck en Laura Vroom andere makers, performers en muzikanten uit om pril werk te delen/tonen. Van tekst tot gesprek, scène tot salto en lied. Productieleiding: Fred Libert.

Links: 1


Vuurkruis

Het nederige dorp herdenkt de Groote Oorlog. En verbrandt de nacht voor 11 november ritueel de strijd. 

Voorlezing-Voorstelling op basis van de roman ‘Sisterka’ voor en door auteur Marijke Libert.

Met medewerking van koor Tabita, muziekgroep Peenoise, regisseur Marijke Pinoy, actrice Mira Bryssinck, rituele begeleiding door Lut Celie. 

De voorstelling ‘Vuurkruis’ vond plaats in de Sint-Martinuskerk van Welden, op zaterdag 10 november om 20 uur. ‘Vuurkruis’ kwam tot stand in samenwerking met De Kerkfabriek van Welden, priester Patrick Derde en werd ondersteund door de Stad Oudenaarde. Management en coördinatie: Fred Libert

Links: 1, 2